Scitec Nutrition BCAA-Xpress (500 gr.) Nagyobb

Scitec Nutrition BCAA-Xpress (500 gr.)

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition BCAA-Xpress (500 gr.)

    Scitec Nutrition BCAA-Xpress (500 gr.)

    BCAA XPRESS

    A legfontosabb aminosavak!

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

Ár: 9 490 Ft

Figyelmeztetés: Utolsó darabok!

BCAA XPRESS

A legfontosabb aminosavak!

Megosztás ismerőseiddel:

BCAA XPRESS

A legfontosabb aminosavak!

Az izmok építőanyaga a fehérje. A fehérjék építőkövei pedig az aminosavak. Nem nehéz belátni tehát, hogy az aminosavak pótlása legalább olyan fontos, mint a fehérjéké. Ráadásul vannak olyanok, melyek nagyobb arányban fordulnak elő az izmainkban. Ezeket az aminosavakat kiemelten fontos rendszeresen pótolni. A BCAA aminosavaknak ráadásul egy olyan jellegzetességük van, hogy fizikai megerőltetés hatására ezek használódnak el először az izmokban. Diéta idején, amikor kevés szánhidrát van a "tankban", különösen fontos, hogy a súlyzós edzés okozta BCAA hiányt pótoljuk, ill. előre felkészüljünk a megnövekedett igényre. Eredmény: kitolódó fáradtságérzet, enyhébb izomláz, jobb edzésteljesítmény. Ki ne akarná ezeket?

"Nekem nagyon sokat segített, hogy diétában is menjen az edzés. Alacsony szénhidrát mellett is végig tudtam nyomni az edzéseket még akkor is ha fáradt voltam és semmi kedvem nem volt belekezdeni az egészbe. Emellett egyértelműen segített minimalizálni az izomvesztést. Nálam azóta alap kiegészítő. Az ízesítetlen változata nem a legjobb az tény, de nem az a lényeg."

Van egy még fontosabb szerepük is az aminosavaknak. Rendszeres használatuk segít kiküszöbölni a katabolizmust, azaz az izomvesztést. Amikor pl. diétázunk, akkor az alacsony tápanyagbevitel gyakran az izmaink rovására is megy. Ez valamilyen szinten elkerülhetetlen, ám a megfelelő aminosavak - pl. BCAA aminosavak - fogyasztásával minimalizálható a dolog. Természetesen a regenerálódást és a fejlődés szempontjából tömegelés ideje alatt sem elhanyagolhatóak a BCAA aminosavak kedvező hatásai.

A BCAA szedése

A BCAA szedésének komplett cikket szenteltünk, olyan fontosnak éreztük a témát. Anélkül hogy belemennénk a részletekbe, a BCAA aminosavakat szedheted az edzést övező időszakban, tehát edzés előtt, közben és után is. nem helyettesíti a fehérjeturmixodat, de remekül kiegészíti azt.

Emellett szedheted reggel ébredés után és este lefekvés előtt is. Konkrét javaslat: reggel ébredés után fehérjeturmix+7g BCAA Xpress. Edzés előtt Hot Blood+7g BCAA Xpress. Edzés közben G-bomb+7g BCAA Xpress. Lefekvés előtt Casein Complex+7g BCAA Xpress.

Esszenciális elágazó láncú aminosav ital

ITALPOR LEUCINNAL, IZOLEUCINNAL ÉS VALINNAL

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők.

Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. A BCAA XPRESS 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint, és mivel italpor formában van, folyadékként fogyasztva gyorsabban tud felszívódni, mint egy tablettás formula. Továbbá, kényelmesen kortyolgatható edzés közben is.

Adagolási javaslat

Naponta 1 adag (7 g – 1/ adagolókanál, ízesítetlen: 5 g – 1 adagolókanál) BCAA Xpress italpor elfogyasztása javasolt 250 ml vízben vagy egyéb folyadékban feloldva. Edzés előtt, alatt vagy azt követően, vagy pihenést megelőzően alkalmazandó. A bekevert italport hagyja egy ideig állni a legjobb feloldódás biztosítása érdekében.

Összetétel



SCITEC NUTRITION BCAA-XPRESS (FLAVORED)
Összetétel:

Egy adag mérete: 7 g | 1/2 scoop
Adagok Száma: 1/40/100

 Adagonként tartalmazDV %

L-leucine2500 mg*
L-valine1250 mg*
L-isoleucine1250 mg*

Ingredients

Apple: L-leucine, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), L-isoleucine, L-valine, Flavor (Apple), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Dextrose, Malt Extract (from barley), Color (Riboflavin)

Cola-lime:  L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Dextrose, Flavor (Cola), Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Color (Sulphite ammonia caramel)

Pink lemonade: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Flavor (Pink Lemonade), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Color (Beetroot Red)

Unflavored: L-leucine, L-isoleucine, L-valine

Mango: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Flavor (Mango), Acidity Regulator (DL-Malic Acid), Thickener (Xanthan Gum), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Color (Sunset Yellow FCF*)

Pear: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Flavor (Pear), Acidity Regulators (DL-Malic Acid, Citric Acid Anhydrous), Thickener (Xanthan Gum), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K)

Blood orange: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Flavor (Blood Orange), Acidity Regulator (DL-Malic Acid), Thickener (Xanthan Gum), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Color (Beetroot Juice, Turmeric, Carmoisine*)

Melon: L-leucine, L-isoleucine, L-valine, Flavor (Melon), Acidity Regulator (DL-Malic Acid), Thickener (Xanthan Gum), Sweeteners (Sucralose, Acesulfame K), Colors (Riboflavin, Sunset Yellow FCF*)

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!