Jogi Nyilatkozat

A szerződés tárgya a Tekri Kft www.biotechusafutar.hu domain-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.

Vállalkozó adatai:

Tulajdonos és üzemeltetője: Tekri Kft

Kapcsolattartó neve: Beszeda Bálint.

A cég székhelye: 1052 Budapest, Károly körút 8. fszt. 5.

Cégjegyzékszám: 01-09-195879               

A cég statisztikai számjele: 25033708-4729-113-01.

Adószám: 25033708-2-41.

Közösségi adószám: HU25033708.

Bankszámlaszám: 10103104-49047800-01004005

E-mail cím: info@biotechusafutar.hu

Web: http://biotechusafutar.hu

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Tekri Kft e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.)
Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre:
Tekri Kft mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között, az alábbi feltételek szerint: Az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre,a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik,-úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni!
Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza- készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm,számú rendelet szabályai az irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar,az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek,és azokat a Tekri Kft nem iktatja.

Szerzői jogok:
A weboldal elrendezését, tartalmának egészét vagy részeit, "adat, megjelenő müszaki, grafika, szoftveres és egyéb megoldások, tájékoztató szövegek, adatok, információk" -bármely formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni TILOS! Felhasználásra kizárólag a Tekri Kft jogosult!
Ezek megsértése jogi következményt von maga után, felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti!

Kérdése van írjon nekünk!

info@biotechusafutar.hu

© 2017 BioTechUSA Futár Webshop. Minden jog fenttartva.

FONTOS INFORMÁCIÓ!
A Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer gyártók a változtatás jogával élve a fejlesztéseknek és a változó szabályozásoknak köszönhetően értesítés nélkül módosíthatják a termékek összetételét, leírását! Adatbázisunk folyamatos karbantartásának és frissítésének ellenére előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal lépést tartani a változásokkal így a weboldalunkon közölt termékinformációk, képek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, amikért az említett okok miatt felelősséget nem tudunk vállalni. Azonos név alatt található, de különböző ízesítésű termékek összetételében minimális különbség lehet (a leírásban általánosságban egy ízesítés összetételét tüntetjük fel)! Annak ellenére, hogy a webshopunkon látható raktárkészlet adatok tekintetében szintén törekszünk folyamatosan aktualizált információkat megjeleníteni, az egyszerre bejövő rendelések, vásárlások és esetleges készleteltérések miatt ezen adatok is TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! A weboldalon látható árak és kedvezmények képzése emberi erőforrások által történik! A hibalehetőségek miatt a termék átvétele előtt észrevételezett tévedések esetén az árak, kedvezmények változtatásának jogát fenntartjuk! Természetesen ilyen esetben a fogyasztót a termék átvétele előtt értesítjük! A kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk szakszerű tájékoztatást termékeinkről!