Hűségpontok gyűjtése:

A vásárlói regisztráció után az adott névre történő költések 5%-át hűségpontok formájában jóváírjuk! 1 hűségpont érték 1 Ft aminek a felhasználási időkorláta 180 nap!

A hűségponok a kedvezményes árú termékek vásárlásakor nem kerülnek jóváírásra!

Hűségpontok felhasználása:

A hűségpontok felhasználásához a webshopunk vásárlói felületén bejelentkezve a pontokból történő kedvezményes kupon generálásával kerülhet sor! A kupon online és az üzleteinkben történő vásárlás esetén egyaránt felhasználható!

Amennyiben nem sikerül vagy nincs lehetősége a kuponkód generálására nyugodtan kérje kollégáink segítségét üzleteinkben vagy a kapcsolatok bármelyikén!

Kérdése van írjon nekünk!

info@primeprotein.eu

FONTOS INFORMÁCIÓ!
A Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer gyártók a változtatás jogával élve a fejlesztéseknek és a változó szabályozásoknak köszönhetően értesítés nélkül módosíthatják a termékek összetételét, leírását! Adatbázisunk folyamatos karbantartásának és frissítésének ellenére előfordulhat, hogy nem tudunk azonnal lépést tartani a változásokkal így a weboldalunkon közölt termékinformációk, képek TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, amikért az említett okok miatt felelősséget nem tudunk vállalni. Azonos név alatt található, de különböző ízesítésű termékek összetételében minimális különbség lehet (a leírásban általánosságban egy ízesítés összetételét tüntetjük fel)! Annak ellenére, hogy a webshopunkon látható raktárkészlet adatok tekintetében szintén törekszünk folyamatosan aktualizált információkat megjeleníteni, az egyszerre bejövő rendelések, vásárlások és esetleges készleteltérések miatt ezen adatok is TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK! A weboldalon látható árak és kedvezmények képzése emberi erőforrások által történik! A hibalehetőségek miatt a termék átvétele előtt észrevételezett tévedések esetén az árak, kedvezmények változtatásának jogát fenntartjuk! Természetesen ilyen esetben a fogyasztót a termék átvétele előtt értesítjük! A kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén szívesen adunk szakszerű tájékoztatást termékeinkről!