Tojásfehérje rúd (főzött) 500g CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE!!! Nagyobb

Tojásfehérje rúd (főzött) 500g CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE!!!

  • 5998322113209
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Tojásfehérje rúd (főzött) 500g CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE!!!

    Tojásfehérje rúd (főzött) 500g CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE!!!

    1 kg termék 33 db tojás homogenizált, főzött fehérjéjét tartalmazza.

    Adalékanyagok nélkül készül, felhasználási területtől függően szabadon ízesíthető. 

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

A termék megvásárlásával 59 hűségpontot szerezhetsz.


Ár: 1 190 Ft

Elérhetőség: Készleten

1 kg termék 33 db tojás homogenizált, főzött fehérjéjét tartalmazza.

Adalékanyagok nélkül készül, felhasználási területtől függően szabadon ízesíthető. 

Megosztás ismerőseiddel:

Főzött tojásfehérje rúd:

1 kg termék 33 db tojás homogenizált, főzött fehérjéjét tartalmazza.

Adalékanyagok nélkül készül, felhasználási területtől függően szabadon ízesíthető. Az ötrétegű műbél biztosítja a 45 napos eltarthatósági időt.

A termék 500 g-os töltőtömegű kiszerelésben készül.

A Capriovus tojástermékekek a webshopunkon keresztül történő rendelését hűtést igénylő termék lévén kizárólag személyes átvétellel tudjuk felvenni!

Összetevők:

  • Pasztőrözött tojásfehérje lé, 89% fehérjetartalom a szárazanyagban.

átlagos tápérték/ 100g:

  • Energia: 56 kcal
  • Fehérje: min. 12,5g
  • Szénhidrát: 0,6g
    • Ebből cukor: 0,6g
  • Zsír: 0g
    • Ebből telített zsír: 0g
  • Rost: 0g
  • Nátrium: 0,42g

Felhasználási javaslat, előnyök:

Jelszavunk: Ahogy a természet összerakta".

A tojásfehérje az egyik legtökéletesebb fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavakban gazdag, teljes biológiai értékű termék. Szárazanyag tartalomra vetített fehérje tartalma 89%, biológiai értéke 94%, 238 kJ (56kcal/100gr) energiatartalom, és 0 % zsírtartalom mellett.

Magas anabolitikus hatású fehérjeforrás, a hőkezelés az avidin biotinmegkötő hatását semlegesíti.

Edzői vélemények alapján testépítők, sportolók számára az edzést követően az izmok regenerációjában fontos szereppel bír.