Steelfit Abs Of Steel 14,7ml

  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Steelfit Abs Of Steel 14,7ml

    Steelfit Abs Of Steel 14,7ml

    A hasi zsírok ellen

    A legjobb társ a derék és has tájéki zsírpárnák ellen

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

A termék megvásárlásával 59 hűségpontot szerezhetsz.


Ár: 1 190 Ft

A hasi zsírok ellen

A legjobb társ a derék és has tájéki zsírpárnák ellen

Megosztás ismerőseiddel:

Hogy miért az Abs of Steel?

Az Abs of Steel fő hatóanyaga a CoAxel egy gyorsan ható zsírégető ami 3 aktív komponens hatását kombinálja – L-karnitin, koffein, Koenzim-A – amik együtt dolgozva gyorsan eltávolítják a zsírt. Az L-karnitin és a Koenzim-A közösen egy egyirányú zsírpumpát hoznak létre, hogy a felszabadult zsírsavak az elégetés helyére kerüljenek, miközben a koffein – ami egy zsírégetést elősegítő anyag – fokozza a zsírok lebontását. 
Egy kutatásban azoknak az embereknek akik 5 % CoAxel tartalmú krémet alkalmaztak, naponta 2-szer, 28 napon át, 50 %-kal csökkent a bőralatti zsírszövetük és 8.2 %-kal vékonyabb volt a hypodermis-ük. 
Az Abs Of Steel hatékonysága egy a kínai orvoslásban is használatos gyógynövénynek köszönhető, mely a zsírégetést a G-fehérjéken keresztül aktiválja, ami feszesíti a bőrt és csökkenti a bőralatti zsírszövet mennyiségét. A glicerin, egy a zsírégetés mértékét mutató anyag, mennyisége akár 265 %-kal is megnőhet, jelezve a fokozott zsírégetést. 
A termogén zsírégetőkkel ellentétben – amik megemelik a testhőmérsékletet és a pulzust, befolyásolják az alvási ciklusodat és egyéb nemkívánatos és egészségtelen mellékhatással rendelkeznek az Abs of Steel a zsírszövetet a bőrön keresztül támadja, ennek köszönhetően nincsenek mellékhatások, leszámítva a terület átmeneti melegedését és enyhe kipirulását. 
A tested nem fog toleranciát kialakítani vagy alkalmazkodni az Abs of Steel-hez, úgyhogy használhatod folyamatosan. Az Abs of Steel 100 %-osan biztonságos. A legjobb eredmények elérése érdekében azt javasoljuk, hogy rendszeres testedzés és egy egészséges étrend mellett alkalmazzuk. 

Hogy hogyan működik az Abs of Steel zsírégető krém?

A bőröd a tested legnagyobb szerve, melynek feladata, hogy megvédjen a külső ártalmaktól, szabályozza a testhőmérsékletedet, valamint kezelje a tápanyagszinteket és a vízveszteséget. Három rétegből áll. 

Az epidermis a legkülső réteg, ami mint egy vízálló bevonat működik, továbbá ez adja meg a bőrszínünket is. A dermis, az epidermis alatt, erős kötőszövetet, izzadtság mirigyeket és szőrtüszőket tartalmaz. A mélyebb, bőr alatti réteg az ún. hypodermis zsírból és kötőszövetből áll.

Ahhoz, hogy egy krém működjön nem elég, hogy áthatoljon a bőrön, de be is kell jutnia a sejtekbe. A bőrön való áthatolást a bőr legfelső és legalsó rétege között található anyag mennyisége jellemzi. 

A bőrön keresztül történő felszívódás akkor történik meg, amikor a krémmel felvitt anyag átjut a teljes bőrön, eléri a mikroereket és bejut a sejtekben. A hatóanyagok a bőr mikroér hálózatára és a nyirokrendszerére is hatással vannak, de nem jutnak be a szisztémás keringésbe – így nem fejtenek ki hatást a test többi területén.

Az a hő és bizsergés amit a Abs Of Steel alkalmazásakor érzel történetesen annak köszönhető, hogy az aktív hatóanyag megemeli a vérkeringést az adott helyen, melynek köszönhetően az összetevők hatékonyabban szívódnak fel, és ki tudják váltani a helyi zsírégetést. 
Vezesd be a napi bőrápolási rutinodba és edzés programodba a Abs Of Steel -t, így a hasad akár 14 nap után feszesebb és tónusosabb lehet! 
Az Abs Of Steel a tökéletes edzőtársad, ami segít a mindig is áhított lapos has elérésében. 

CoAxel®:

– Koenzim-A
– L-Karnitin
– Koffein

CoAxel hatóanyag kombináció Koenzim-A-t, L-karnitint és koffeint tartalmaz. 
Koenzim-A fő szerepe a zsírsavak aktiválásában van. Az aktiváció során a zsírsav egy Koenzim-A molekulához kapcsolódik és ez a molekula tudja majd átadni az L-karnitinnek. 
Az L-karnitin feladata a zsírsavak bejuttatása a sejtek erőműibe (a mitokondriumokba). Ha nincs L-karnitin akkor a sejtek nem képesek zsírsavakat használni energiaforrásként. Amennyiben egy sejtben megnöveljük az L-karnitin mennyiségét, az a sejt metabolizmusát az aerob lebontás irányába tolja el – tehát a sejt elsősorban zsírsavakat fog energiaforrásként használni. Egy sejten belül az L-karnitin – KoA rendszer határozza meg a zsírégetés ütemét. A kevés a KoA akkor leállnak az aerob energiatermelő folyamatok is.
Az L-karnitin a bőrön keresztül felszívódva megnöveli a sejtek L-karnitin tartalmát, fokozza a zsírégetést és igazoltan csökkentheti a has kerületét, valamint a narancsbőrt és javítja a bőr tónusát.
A kombináció utolsó összetevője a Koffein, ami fokozza a zsírsejtekben a zsírégetést, serkenti a zsírégető hormonok termelődését és stimulálja a méreganyagok és bomlástermékek ürülését a nyirokrendszeren keresztül. A szervezetben a különféle gyulladásos folyamatok eredményeként megnő a kortizol szint. A magas kortizolszint elhízáshoz vezet. A gyulladás csökkentésével normalizálódik a kortizol szint és megindul a zsírbontás. 
Bupleurum növényi nemzetség számos fajt tartalmaz. A nemzetség minden tagjában egyaránt megtalálhatóak az ún. saikoszaponin vegyületek. Ezek nagyon erős gyulladáscsökkentő, májvédő és immun szabályozó hatással rendelkeznek, így képesek a kortizolszint csökkentésére. Emellett egyes saikoszaponinok a glükokortikoid receptorokhoz is kötődnek, aminek köszönhetően zsírégető hatással is rendelkezhetnek.

Használd naponta kétszer a has és derék területén, finoman bemasszírozva a bőrbe, míg az be nem szívódik. Kerüld el az arc és a nyak területét. A legjobb eredmény eléréséhez használd:

EDZÉS NAPON:

Reggeli edzés időpontnál -
1. Edzés előtt
2. Délután folyamán vagy lefekvés előtt

Déli vagy délutáni edzés időpontnál -
1. Edzés előtt
2. Lefekvés előtt

Esti edzés időpontál - 
1. Edzés előtt
2. Edzés után vagy Lefekvés előtt


PIHENŐ NAPON:

Használd felkelés után közvetlenül és lefekvés előtt vagy a nap folyamán még egyszer.

Hagyd, hogy a krém teljesen beszívódjon mielőtt felöltöznél, valamint minden használat után rögtön moss kezet szappanos vízzel!

* Az eredmények nagyrészt függnek attól, hogy milyen étrendet követsz és milyen gyakran végzel testmozgást. A krém nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást, vagy az aktív életmódot.
Összetevők: víz, vad szójabab olaj, propilén-glikol, PEG-40 sztearát, cetil-alkohol, izopropil-palmitát, gliceril-sztearát, PEG-100 sztearát, butilén-glikol, fenoxietanol, glicerin, PEG-8, illatanyag, karnitin, Bupleurum Falcatum gyökér kivonat, metil-nikotinát, etil-hexilglicerin, benzil-nikotinát, koffein, nátrium-benzoát, linalol, butilfenil-metilpropional, alfa-izometil-ionon, citronellol, Bacillus kivonat, benzil-szalicilát, benzil-benzoát, Aloe Barbadensis levél kivonat por, kálium-szorbát, benzil-alkohol, Koenzim-A, Cl 42090 (Kék 1), Cl 16035 (Piros 40), Cl 19140 (Sárga 5).