Steelfit Guns of Steel 89ml Nagyobb

Steelfit Guns of Steel 89ml

 • Új
 • Küldd el egy barátodnak!

  Steelfit Guns of Steel 89ml

  Steelfit Guns of Steel 89ml

  A vérbőség fokozó

  Edzés előtti vérbőség fokozó folyadék argininnel és citrulinnel

  Címzett :

  * Szükséges mezők

    vagy  Mégsem

A termék megvásárlásával 404 hűségpontot szerezhetsz.


Ár: 8 099 Ft

A vérbőség fokozó

Edzés előtti vérbőség fokozó folyadék argininnel és citrulinnel

Megosztás ismerőseiddel:

Mi is a Guns of Steel? 

A Guns of Steel egy  bőrön át alkalmazható folyadék, aminek fő összetevője erős értágító hatással rendelkezik, megemeli a nitrogén-oxid termelést és egy eszméletlen bedurranást okoz, miközben növeli az edzés közbeni állóképességet és az erezettséget. Ha ez nem lenne elég, hatóanyagai még az edzést követő regenerálódást is felgyorsítják. 


Mit várhatok tőle? 

Maximális vérbőség és bemelegítés. Előkészíti az izmaidat egy kőkemény bedurranásra.

Miért pont a Guns of Steel-t válasszam? 


A nitrogén-oxid egy a sejtek közötti jelátvitelben résztvevő molekula, mely hatással van az izmok és szövetek véráramlására, oxigén ellátására, glükóz felvételére, az izmok összehúzódására és teljesítményére, ill. izmok növekedésére. A megnövekedett nitrogén-oxid termelés fokozott váráramláshoz vezet, melynek eredményeként több tápanyag és oxigén jut el az izmokhoz. Az emelkedett tápanyagellátás csökkenti a fáradtságot edzés közben, rövidebb regenerálódáshoz és gyorsabb izomnövekedéshez vezet. 
A Guns of Steel fő hatóanyaga, a ditiolán-3-pentánsav (D3PA), egy erős antioxidáns, ami elősegíti a nitrogén-oxid termelést és ezáltal a kapillárisok tágulását. 
Az L-citrullin tovább növeli a nitrogén-oxid szintet és fontos szerepet játszik az ammónia – melyről közismert, hogy az edzés közben kialakuló fáradtság egyik okozója – vérből történő eltávolításában. A citrullin igazoltan képes növelni a vér arginin szintjét, melynek számos előnye lehet – többek között megnövekedett fehérje szintézis, ill. az izmok hatékonyabb BCAA felhasználása edzés közben. 
A citrullin emellett segíti a testet a regenerálódásban és csökkenti az intenzív edzést követő izomfájdalmakat. 
Számos kutatás igazolta, hogy a fokozott citrullin bevitel megnöveli a vér arginin szintjét, melynek eredménye a fokozott nitrogén-oxid termelés. 
Az arginin fantasztikus hatással van a szervezet nitrogén-retenciós képességére – úgy hiszik, ennek köszönhetően növeli az izomtömeget és serkenti a fehérje szintézist. 


Hogyan működnek a bőrön át felszívódó fitnesz krémek?
 
A bőröd a tested legnagyobb szerve, melynek feladata, hogy megvédjen a külső ártalmaktól, szabályozza a test hőmérsékletedet, valamint kezelje a tápanyagszinteket és a vízveszteséget.

Három rétegből áll:

• Az epidermis a legkülső réteg, ami mint egy vízálló bevonat működik, továbbá ez adja meg a bőrszínünket is.
• A dermis, az epidermis alatt, erős kötőszövetet, izzadtság mirigyeket és szőrtüszőket tartalmaz.
• A mélyebb, bőr alatti réteg az ún. hypodermis zsírból és kötőszövetből áll.

Ahhoz, hogy egy krém működjön nem elég, hogy áthatoljon a bőrön, de be is kell jutnia a sejtekbe. A bőrön való áthatolást a bőr legfelső és legalsó rétege között található anyag mennyisége jellemzi.
A bőrön keresztül történő felszívódás akkor történik meg, amikor a krémmel felvitt anyag átjut a teljes bőrön, eléri a mikroereket és bejut a sejtekben. A hatóanyagok a bőr mikroér hálózatára és a nyirokrendszerére is hatással vannak, de nem jutnak be a szisztémás keringésbe – így nem fejtenek ki hatást a test többi területén.
Az a hő és a bizsergés, amit a krémek alkalmazásakor érzel történetesen annak köszönhető, hogy az aktív hatóanyagok megemelik a vérkeringést az adott helyen, melynek köszönhetően az összetevők hatékonyabban szívódnak fel.

Ditiolán-3-pentánsav (D3PA) 
Egy erőteljes anitoxidáns, mely fokozza a nitrogén-oxid termelést – ezáltal értágító hatással rendelkezik – és megnöveli a bekent terület vérellátását, megemelve ezzel az izmok tápanyag ellátását.

Resistem 
Segíti a metabolizmust és a gyors sejt regenerálódást, a kreatin kináz aktivitás fenntartásával.

L-Citrullin
Egy természetesen előforduló aminosav, ami szerepet játszik a nitrogén-oxid termelésben és az erek kitágulásában. 


L-Arginin 
Egy aminosav, melyből a testünk nitrogén-oxidot állít elő. A nitrogén-oxid felelős az erek kitágulásáért és a megnövekedett véráramlásért. Az L-arginin emellett fokozza a növekedési hormon és inzulin elválasztást is.

A folyadékot edzés előtt 5-10 perccel kell alkalmazni. Közvetlenül a bicepszedre és a tricepszedre(vagy bármely kisebb testrészre) kend fel a golyós aplikátor segítségével és addig dörzsöld, amíg teljesen fel nem szívódik. 

Szorosan zárd vissza a flakont használat után. 
Ha a Guns of Steel valamelyik gépre/súlyzóra kerül, azonnal töröljük le.


Ha a folyadék bemasszírozása nem a golyós aplikátor segítségével történik, hanem a tenyerünkkel, akkor használat után mossunk kezet alaposan. 

A golyóval is el lehet oszlatni a folyadékot az adott területen, de tenyérrel bemasszírozva alaposabban be fog szívódni a készítmény, ezáltal még erőteljesebb és gyorsabb hatást fog kifejeteni.