Polcz Zöldséges csirkeragu 350 g Nagyobb

Polcz Zöldséges csirkeragu 350 g

  • 5999567470508
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Polcz Zöldséges csirkeragu 350 g

    Polcz Zöldséges csirkeragu 350 g

    Omlós csirkehús zöldségekkel, krémes szószban. A csirkehús mellett a változatosságról a kápia paprika, a sárgarépa, a spenót és a lencse gondoskodik, amire a krémes, mógyoróvajas – kókusztejes mártás teszi fel a pontot.

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

A termék megvásárlásával 77 hűségpontot szerezhetsz.


Ár: 1 550 Ft

Elérhetőség: Ez a termék már nincs készleten

Omlós csirkehús zöldségekkel, krémes szószban. A csirkehús mellett a változatosságról a kápia paprika, a sárgarépa, a spenót és a lencse gondoskodik, amire a krémes, mógyoróvajas – kókusztejes mártás teszi fel a pontot.

Megosztás ismerőseiddel:

Omlós csirkehús zöldségekkel, krémes szószban

A csirkehús mellett a változatosságról a kápia paprika, a sárgarépa, a spenót és a lencse gondoskodik, amire a krémes, mógyoróvajas – kókusztejes mártás teszi fel a pontot.

TIPP: Próbáld ki leheletnyi citromlével meglocsolva és petrezselyem vagy koriander zölddel meghintve, így ez az étel az ízlelőbimbóid mellett a szemeidet is gyönyörködtetni fogja. Rizstésztával 5 perc alatt elkészülsz két személyre egy „hamis pad thai” fogással.

Összetevők: csirkecombfilé (36%), zöldségek változó arányban (24%) /sárgarépa, kápia paprika, lencse, spenót/, vöröshagyma, kókusztej /kókusztej kivonat (85%), víz/, barna rizsliszt, 100% citromlé, kókuszolaj, földimogyoróvaj /földimogyorópép, rozmaring kivonat/, só, szójaszósz /víz, szójabab, só, alkoholból erjesztett ecet/, fűszerek (tartalmaz: mustármag)

Lejárati idő: Gyártástól számítva 1 év

Tömeg: 350g (1adag)

Tápértékek:

Átlagos tápérték100g-ban1 adagban
Energia (kJ/kcal)610/1462134/511
Zsír (g)7,626,7
-ebből telített (g)517,4
Szénhidrát (g)724,5
-ebből cukrok (g)1,96,7
Élelmi rost (g)2,17,4
Fehérje (g)10,336
Só (g)13,6

Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, tojás és hozzáadott cukor nélkül.

Elkészítési javaslat: A termék melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikróhullámű sütőbe.

Hozzáadott cukor nélkül. Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után azonnal fogyasztandó.

Bontatlan állapotban hűtést nem igényel, hőkezeléssel készült termék.

A termékben a fenti összetevőkön túl a következő allergének szándékosan nincsenek jelen, ugyanakkor szándékolatlan jelenléte nem zárható ki, mert vagy egy másik receptúránk tartalmazza (mint árpagyöngy) vagy az üzem egyéb gyártási napokon felhasználja (mint búzaliszt) vagy valamely alapanyag beszállítónk gyártása során a keresztszennyeződés elméleti lehetősége fennáll (mint zellerszezámmag).