Scitec Nutrition 100% Creatine (300 gr.) Nagyobb

Scitec Nutrition 100% Creatine (300 gr.)

  • 728633107148
  • Új
  • Küldd el egy barátodnak!

    Scitec Nutrition 100% Creatine (300 gr.)

    Scitec Nutrition 100% Creatine (300 gr.)

    Címzett :

    * Szükséges mezők

      vagy  Mégsem

A termék megvásárlásával 391 hűségpontot szerezhetsz.


Ár: 7 830 Ft

Megosztás ismerőseiddel:

100% CREATINE MONOHYDRATE

100% kreatin

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.

A 100% Creatine a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! Ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és ezt a mennyiséget (grammban) vegye be minden nap a terhelési fázisban (használat első hete). Ha letelt ez az időszak, fenntartó adagként ennek a fele javasolt. Fogyassza éhgyomorra, lehetőleg edzés után egyszerű szénhidrátokkal. A kreatin minden 3,4 grammjához 300 ml folyadékot használjon a megfelelő oldás eléréséhez. Ne vegyen be egyszerre 10 grammnál többet és ossza el a napi adagot!



Összetétel



SCITEC 100% CREATINE MONOHYDRATE
Összetétel:

Egy adag mérete: 3.4 g | ½ scoop
Adagok Száma: 88/147/294

 Adagonként tartalmazDV %

Creatine Monohydrate3400 mg
of which creatine3000 mg

Tájékoztatás: Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.
AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!